Meer over Lieke

Hallo! Ik ben Lieke en woon met man, kinderen en hond in Haarlem. Na mijn studie economie ben ik in de digitalisering gaan werken en doe dit al bijna 20 jaar met veel plezier. Maar mijn interesse is altijd uitgegaan naar gezond eten en leven. Sinds 2020 heb ik besloten hier meer tijd in te gaan stoppen en te gaan kijken of ik hier echt mijn werk van kan gaan maken. Hoe meer ik er van leer hoe leuker en interessanter ik het vind! 


Hond Sam

Zelf vind ik het heerlijk om veel buiten te zijn en te bewegen. Zo doe ik aan hardlopen en krachttraining buiten. Sinds we een hond hebben gaan we natuurlijk elke dag wandelen in het park, maar ook vaak grotere wandelingen bij het strand en de duinen. De omgeving van Haarlem is daar natuurlijk perfect voor. 

 


lekker koken en eten

Ik hou van koken en gezond en lekker eten. Die interesse is gegroeid toen ik er achter kwam dat ik een glutenintoleratie heb. Of eigenlijk daarvoor al toen ik aan het uitzoeken was waarom ik zo vaak buikpuin had. Nu vind ik het leuk om nieuwe recepten te proberen. Meestal vegetarisch met lekker veel groenten. 

Hiernaast zie je de maiskoekjes, een favoriet bij ons thuis. Zowel bij de volwassenen met koriander en sambal. Bij de kinderen meer naturel. 

Maiskoekjes

mijn opleidingen

Ik heb economie gestudeerde aan de VU na mijn middelbare school. De laatste jaren heb ik me steeds meer verdiept in voeding. Hieronder zie je welke opleidingen ik op dat gebied heb afgerond.

2022 Intuïtief Eten fundamentals; Centrum voor intuitief eten
2021 - 2022 Gewichtsconsulente met BGN registratie; specialisatie sport en voeding; NHA
2021 Plant Based Diets, Food for a sustainable future; Wageningen Universiteit
2020 - 2021 Food, Nutrition and Health; Wageningen Universiteit