Voedingadvies zonder dieet  door Lieke Kamp

Quick fixes bestaan niet als het om je lichaam en de verhouding met voeding gaat. Veel belangrijker is om naar de lange termijn te kijken. Wat past er bij je? Waar wordt je blij van en heb je nodig? Wat heeft je lichaam nodig om gezond te zijn en je alle energie te geven om alle dingen te doen die je wil? 


Elk lijf is verschillend

richt je op de lange termijn 

Samen gaan we aan de slag met een lange termijn oplossing. Daarbij kijk ik naar wat je nu eet en waar ik verbeterpunten zie. We stellen samen een reëel plan op. Waarschijnlijk ben je niet in 1 maand op dit punt terecht gekomen waar je nu bent, dus verwacht geen wonderen dat je binnen 1 maand je doel bereikt hebt. Hoe lang het traject wel duurt ligt aan je doel en waar je nu staat. 


hoe verloopt een traject?

De begeleiding bestaat uit een aantal stappen:

  1. We plannen altijd eerst een kennismakingsgesprek van een half uur. Dit kan face-to-face of in een videocall. Hierin leren we elkaar kennen en bespreken we jouw doel. Dit is natuurlijk altijd vrijblijvend. 
  2. De volgende afspraak is de intake (60 minuten). In deze afspraak bespreken we jouw doelen en hoe we deze gaan halen. Daarnaast zal ik je wegen en meten en bespreken we jouw persoonlijke voedingsadvies.
  3. Na de intake vraag ik je om een week een voedingsdagboek bij te houden. Deze stuur je me voor de volgende afspraak toe. Op basis hiervan kan ik een advies geven dat we in de volgende afspraak bespreken. 
  4. Na het bespreken van het voedingsadvies zullen we elkaar om de paar weken (2 à 3) een half uur zien of spreken om te zien hoe het met je gaat en of je nog on track bent om je doel te halen. 
  5. Tussen onze afspraken door ben ik altijd bereikbaar per via de app en telefoon voor korte vragen of advies

 


Wil je een kennismaking plannen? Neem contact met me op.